Ny nettside!

Bed of Roses har nå sitt eget sted på nett, og jeg kan nesten ikke tro det! Det er så gøy! Og det kjennes så godt og så riktig. Velkommen hit!

Det var tidlig i februar 2020, og jeg hadde bestemt meg for å forlate Etsy, til fordel for ny, selvstendig plattform. Jeg ønsket meg en mer fleksibel nettside, et sted hvor jeg kunne samle alt som omhandler Bed of Roses; nettbutikken, Instagram-feeden, YouTube kanalen, en blogg for å dele smått og stort. Jeg ønsket kort og godt et skreddersydd sted for Bed of Roses, og jeg startet et prosjekt jeg nok aldri kommer til å glemme.

Det var veldig mye enklere sagt, enn gjort. Det skal jeg love! Å bygge denne nettsiden, mener jeg. Jeg velger å si det slik; tekniske løsninger, faller seg rett og slett ikke naturlig for meg….

Jeg, som så glad og lykkelig, annonserte på min YouTube kanal, at nå kommer ny nettbutikk….jeg hadde ikke før sagt det, så kom Covid19 deisende! Viruset snudde verden opp/ned, og jeg var tvunget til å tenke meg godt om. Jeg stengte Etsybutikken midlertidig, i frykt for virusspredning, og inntil jeg kjente et snev av kontroll og oversikt igjen. Det ordnet seg. Jeg åpnet Etsybutikken igjen, og fortsatte å bygge den nye siden. Så skjedde livet, kanskje jeg forteller mer om det en annen gang. Poenget, det jeg forsøker å fortelle, er at dette har vært en reise i tålmodighet, utholdenhet og pågangsmot, for meg. Nå er det bare moroa igjen, åpningen. De herlige varene! Kreativiteten! Kundekontakten! DERE!

Det har vært dager der jeg har vært veldig nært å gi opp. Men vi kom i mål! Med meg på laget, har jeg hatt min sønn, Fredrik, som er grafisk designer med et godt øye for design, og “nese for tekniske greier”. Han har kort og godt bygget denne nettsiden. Han har investert mange, mange, mange timer på dette prosjektet. Han har sittet i webinarer og bygget siden, steg for steg. Han har fulgt meg i alle mine sprell og idemyldring. Han har vært helt fantastisk! Jeg har også hatt uvurderlig støtte og hjelp av de andre to sønnene våre, Martin og Sander, som hele tiden har heiet på mammaen sin, peppet meg, samt testet brukergrensesnitt. Og sist, men ikke minst, Ståle, mannen min, som er min mentor og rådgiver, altmuligmann og bestevenn. Når jeg var fortvila og nær ved å gi opp, sa Ståle; jeg tror du får det til!

What if I fall

Oh, but my darling

what if you fly?

A A Milne

I tillegg har jeg super hjelp av kundeservice hos WooCommerce, Logistra og andre aktører. Leverandører har heiet på meg, og det har også alle mine kjære følgere og venner på Instagram! Stor takk til dere alle! Og nå er vi i mål, eller skal vi si starten. Vi er klare for å åpne Bed of Roses på selvstendig plattform!

Vi håper og tror at siden nå skal fungere. Vi håper dere liker den. Og vi er åpne for tilbakemeldinger om noe er tungvindt eller fungerer dårlig.

Velkommen skal dere være! Håper dere vil trives her! Kathrin

I neste post skal jeg fortelle dere om innholdet i den nye nettbutikken, -stay tuned!

ENGLISH:

NEW WEBSITE!


Bed of Roses now has its own place online and I can hardly believe it! It’s so fun! And it feels so good and so right. Welcome here!


It was in the early days of February 2020. I had decided to leave Etsy, in favor of a new, independent platform. I wanted a more flexible website, a place where I could gather everything about Bed of Roses; the online store, the Instagram feed, the YouTube channel, a blog to share small and large. In short, I wanted a tailor-made place for Bed of Roses. I started a project I´ll probably never forget….

Easier said than done! To build this website, I mean. To put it this way; technical stuff simly dont come naturally to me….

I, who recently had announced a new website for my buisness on my YouTube channel …. As soon as I had done the announcement, Covid19 changed the whole situation. The virus turned the world upside down, and I was forced to think carefully about everything, with a new set of “rules”.  I closed the Etsy store temporarily, in fear of virus spread, I wasnt sick myself, but I had so little knowledge about everything Covid19, it felt as the right thing to do, to close down temporarly.  My shop was closed until the day that i started to feel a tiny little bit of control and safety again. I reopened the Etsy store and continued to build the new site. Then life happened……..maybe I’ll tell you more about it another time. The point, what I am trying to tell you, is that this has been a journey of patience and perseverance, for me. Now it’s fun again, the opening of the new shop. The wonderful goods! Creativity! Customers! YOU!

There have been days when I´ve been very close to giving up to build this site, and just go back to Etsy again. But we got to the finish line! We´ve reached our goal! With me on the team, I´ve had our son Fredrik, who is a graphic designer with a good eye for design, and a nose for technical stuff. In short, he has built this website. He has invested many, many, many hours in this project. He has participated in webinars, and built the site step by step. He has been a good adviser and he has been with me through the brainstorming processes. He has been absolutely amazing! I´ve also had precious and wonderful support from our two sons, Martin and Sander, who´ve constantly cheered on their mom, and tested the website from a customers point of view. And last, but not least, Ståle, my husband, who is my mentor and advisor, my best friend. When I was restless and close to giving up, Ståle said to me; I think you can do it. I think you will succeed. 

In addition, I´ve had super help from customersupport at WooCommerce, and other 3rd parties. Suppliers who have cheered on me, and all my dear followers and friends at Instagram! And now we are at the finish line, or more correct; the new start. We are ready to open Bed of Roses on an independent plattform. And I am so happy about that! Thank you to everyone who´ve been supportive all along the road. You know who you are. 

We hope and believe that the new site will serve us well. Please do not hesitate to reach out to me if something works poorly, or if you miss something. Or any question that you might have. I´m listening, and I´m happy to answer.

Welcome! I hope you will have a good time here, and that you will find wonderful treats for yourself or friends and family.

In the next post, I will tell you more about the goods in the new Bed of Roses shop.

Kathrin.

Posted by

Maker, Dreamer, Wildflower

3 Comments on “Ny nettside!”

  1. Hi Kathrin.
    My name is Cindy and I’m interested in the recent patterns from Rauma. I was wantin to wait for the English translation but I have a friend of a friend from Norway who is willing to translate for me. Please let me know when the kits come in
    Thanks so much.
    Cindy

Leave a Reply