shopnews

I en verden full av muligheter, herligheter og vidunderlige saker….. hvordan og hva velger man? Her kan jeg kun svare for meg selv, og si litt om mine verdier, og hvor jeg vil med Bed of Roses. Når jeg kjøper inn varer til butikken min, kjøper jeg kun produkter og merkevarer som jeg selv “bare elsker!”, og kan stå inne for. Jeg ønsker å vektlegge verdier som; vakkert for øyet, godt for sjelen, rettferdig og bærekraftig. Veldig gjerne kortreist. Skandinavisk design. Kvalitet. Håndverk. Varig.

Jeg har fått inn så mye fint og nytt og herlig og vakkert!!…….Så, hvor skal jeg starte….? Butikken er nå fylt opp med flunka nye designs fra Bed of Roses. Ingen av disse har vært tilgjengelig for salg tidligere. Her finner du en god del i myke høstfarger. I tillegg vil du også finne de populære BoR Knitters Necklace©️ i kalde farger, slik som støvet blå, royal blue og nydelige aqua toner. -Samtlige er helt nye designs. Det er 2 nye bagdesigns i butikken nå, i superfine høstfarger!

Hyllene i verkstedet her, bugner nå av lekre, herlige stoffer. Og skuffene har fått påfyll av edle stener. Det er så deilig og masse som frister og lokker på kreativiteten! Det kommer flere bag designs og smykker/markører jevnt utover høsten og fram mot jul.

100% helnorsk produkt

Rauma ullvarefabrikk

Det er med stor glede og stolthet jeg introduserer Rauma ullvarefabrikk, som en del av mitt varesortiment! Det aller første Bed of Roses strikkemønster i Rauma garn, er Paris quadrifolia. Paris quadrifolia er et sokkemønster som dere skal få høre mere om snart, veldig snart! (Vi snakker samstrikk.) Flere designs med Rauma garn er underveis, og jeg gleder meg til å designe mange, mange flere mønster i garn fra Rauma ullvarefabrikk! Jeg synes det er veldig, veldig stas, å kunne tilby kortreist garn, og kortreist design, holdt jeg på å si…. I tillegg til egne oppskrifter og garn, tilbyr jeg også garnpakker med Rauma garn og mønster. Som en tilleggstjeneste, kan jeg tilby varer fra hele Rauma´s sortiment på forespørsel. Garn og oppskrifter hører sammen, og oppskrifter selges derfor alltid sammen med garn.

I tillegg til Rauma og egne designs, kommer det flere nye merker og produktgrupper. Jeg kan nå tilby nydelige kunstkort fra norske kunstnere. Katrine Kalleklev er en av dem, og flere kommer. Det er så gøy! Kunstkort er prikken over i´en når du gir bort en gave. Kunstkort med en ramme, er også koselig på skrivebordet, i vinduskarmen eller på en vegg som mangler litt sjel. Ta en titt i kategori `treasures`, her finner du kunstkortene, og her vil det dukke opp små og store skatter og snurrepiperier jevnlig.

Jeg har den store gleden, å kunne tilby en helt utrolig lekker, rettferdig dyrket gourmet te fra Chaplon! Denne teen blir også solgt i Tivoli, København. Den smaker fantastisk! Den kommer i en lekker sort metallboks, deilig som en ekstra belønning til seg selv, eller som en gave til en venn.

I skrivende stund, venter jeg på en spennende varelevering, som jeg tror jeg skal fortelle mer om i neste blogginnlegg.

Jeg håper du liker det du nå har lest, og at du finner noe du liker i den nye butikken i dag, eller neste gang du har lyst på noe nytt og fint til deg selv eller for å gi bort i gave. Gaveinnpakning, kort og frakt direkte til mottaker, er en tjeneste hos Bed of Roses. Ta gjerne kontakt, dersom du lurer på noe. -Kathrin

ENGLISH TRANSLATION:

SHOPNEWS!

In a world full of opportunities, glorious and wonderful things…..how and what do we choose? I want to write some of my thoughts on this, and tell you a little about my values. When I buy goods for my store, I only buy products and brands that I myself just LOVE! Goods that emphasize values such as; beautiful to the eye, good to the soul, well produced, sustainable. Fair trading. Scandinavian design. Good quality. Handmade. Long lasting.


I´ve got so much nice goods, and I´m waiting for more to arrive…… So, where do I start ….? The store is now filled with brand new designs from Bed of Roses. None of these have been available for sale before. Here you will find a goods in soft autumn colors. In addition, you will also find the popular BoR Knitters Necklace © ️ in cool colors, such as dusty blue, royal blue and gorgeous aqua tones. -All are brand new designs. There are 2 new bag designs in the store now, in super nice autumn colors!

The shelves in my studio here, are full of delicious and wonderful fabrics. And the drawers have been refilled with precious stones. It is so tempting and inspireing! I love it! There will be new bags and jewelry/markers throughout the autumn and towards christmas.

It is with great joy that I introduce Rauma yarns as part of my range of products! The very first Bed of Roses knitting patter in Rauma yarns, is Paris quadrifolia. This is a sockpattern that you will hear more about soon, very soon! (knitalong coming up!) Several designs in Rauma yarns are in the making, and I look forward to designing many, many more patterns in Rauma yarns! I think it is so cool, to be able to offer Norwegian made yarns in my shop. As an additional service, I can offer items from the entire Raumas range on request. Please note that most of Raumas knitting patterns are written in Norwegian only. I will add all the English patterns by Rauma that I´m able to find, to my shop.

In addition to Bed of Roses products and Rauma yarns, there will be several new brands and product groups. I´m offering art postcards by Norwegian artists, such as Katrine Kalleklev. It s so fun! Art cards are the icing on the cake when you give a gift for someone. Art card with a frame, is nice to add to your desk, on the windowsill, or on a wall that lacks a little soul. Have a look in the category `treasures`, here you´ll find the art cards, and other lovelies will appear regularly.


I have the great pleasure of being able to offer an incredibly delicious, echological gourmet tea from Chaplon! It tastes amazing! It comes in a nice black metal box, delicious as an extra reward for yourself, or as a gift to a friend.

As I´m writing this post, I am waiting for an exiting delivery of goods, which I think I will tell more about in the next blog post.

I hope that you like what you´ve just read, and that you´ll find something you love in the new store. For yourself or as a gift. Please dont hesitate to ask me any questions.

Kathrin.

Posted by

Maker, Dreamer, Wildflower

Leave a Reply